Integritetspolicy

Läs noggrant igenom vår sekretesspolicy för att få veta vad som gäller angående när vi på svennecasinos.com kan komma  att hämta och lagra dina personuppgifter, samt hur vi använder dem. Om du har frågor som inte besvaras här så kan du kontakta oss för att få veta mer. För att ha rätt att använda webplatsen så måste du godkänna både vår integritetspolicy och våra användarvilkor.

Hantering av känslSpela tryggt på Nätcasinoig information

Svennecasinos förstår hur viktigt det är med integritet och säkerhet. All information som samlas in av denna webbplats hålls strikt konfidentiell. Den kommer inte att säljas, återanvändas, hyras- eller lånas ut, eller på annat sätt avslöjas. All den information som du tillhandahåller Svennecasinos webbplats lagras i vår databas och används inte externt utan ditt samtycke.

Vi tar informationssäkerhet på största allvar och vidtar strikta kontrollåtgärder för att skydda din privata information. Vi ger aldrig ut persondata till en tredje part, förutom i speciella fall så som de som uttryckligen anges nedan. Se "Användning av personuppgifter". Personliga uppgifter kan komma att samlas in från dig på många sätt, inklusive (men inte begränsat till) när du besöker webbplatsen, eller när du skickar ett e-postmeddelande till oss. Vi samlar inte in personligt identifierbar information, så som exempelvis ditt namn, adress eller telefonnummer, då detta kräver att du ska ha lämnar det frivilligt till oss. När man använder internet så medför det vissa säkerhetsrisker, något som innebär att vi inte helt kan skydda dig som användare mot obehörig informationstillgång från en tredje part.

Användning av personuppgifter

Personlig information och uppgifter används i enighet med personuppgiftslagen. De fall där vi har rätt använda dina personuppgifter inkluderar (men är inte begränsade till) följande:

  • Om du själv har samtyckt till att delge informationen
  • Om informationen begärs lagligen av myndigheterna
  • Om företaget skulle köpas upp av ett annat företag, tas över av en annan ägare, gå samman med ett annat företag, alternativt ingå så kallat insolvensförfarande.

Klickbara länkar

På webplatsen finns klickbara länkar som leder till tredjepartssidor. Dessa har i regel egna användarvillkor och sekretesspolicys. Vi är inte ansvariga för hur en tredje part samlar, lagrar och/eller använder din personliga information. Vi rekommenderar dig därför att noggrant läsa igenom respektive sektion av sådana tredjepartswebplatser, och därefter fatta ett informerat beslut för hur du vill använda dem samt i vilken utsträckning.

Användarregler för minderåriga

Webplatsen är inte riktad till personer under 18 år, och av den anledningen så bör de som är minderåriga avstå från att lämna ut personlig information till oss, både via webplatsen och på annat sätt.

Annonsering och godkännande:

De som annonserar hos Svennecasinos följer samma riktlinjer gällade sekretesspolicy.

Insamling av webbläsarinformation

Vår hemsida utför regelbundna logganalyser för teamet här på Svennecasinos. Uppgifterna som samlas in används för att förbättra websidan och dess funktioner, och du kan vara lugn då detta inte innebär någon insamling av personuppgifter från webplatsens besökare. Vår hemsida används inte för att länka till individuella webbläsare.

Denna typ av personuppgifter samlas in

Vilken typ av uppgifter som samlas in beror helt på vilken av nedanstående kategorier du tillfaller:

  1. När du klickar runt på webplatsen

Varje gång du besöker vår hemsida, oavsett om du har ett användarkonto (enligt definitionen här nedan) eller inte, samlar vi automatiskt in följande information:

  • Teknisk information. Detta inklusive den IP-adress (Internet Protocol) som används för att ansluta din dator till Internet, dina inloggningsuppgifter, vilken typ av webbläsare och vilken version du använder, tidszon, inställningar för webbläsarpluggar och versioner, din internetleverantör (ISP), den enhet du använder, var du befinner dig, ditt operativsystem samt andra online-identifierande uppgifter. Trots att denna informationen inte är personlig så behandlar vi den med samma säkerhetsnivå och försiktighet som vi gör med dina personuppgifter. Den insamlade informationen används endast för intern analys av användartrender, så att vi på bästa sätt kan fortsätta att optimera webbplatsen för en så trevlig och tillfredsställande onlineupplevelse som bara möjligt..
  • Om du har surfat in på vår hemsida via mobil så kan vi komma att samla in information om exempelvis din mobiloperatör, samt det unika ID-numret för just den enheten du besökt oss på.
  • Information om ditt besök på webplatsen, så som direktlänkar till vad du har tittat på och den specifika sidans interaktionsinformation.
  • Information mottagen via cookies.
  • Denna webplats använder också analysverktyg som gör att webplatsen kan samla in data och information från analysplattformar. Webplatsen använder både sina egna analysverktyg och analytiska medel från tredjepartsleverantörer. Informationen som samlas in via dataanalyserna innehåller bland annat detaljer gällande operativsystemet (OS) som körs på din enhet, Internet Protocol (IP-adress, som kan användas för att fastställa var i världen du befinner dig), åtkomsttider, webbläsartyp, språk samt vilken webplats du besökte före det at du kom till oss. Läs paragraf nummer 6 (Cookies) i denna sekretesspolicy för mer information om de analytiska leverantörer som vi använder oss av.
  1. När du väljer att ta emot vårat nyhetsbrev eller när du tar del av ett erbjudande

När du väljer att ta emot vårat nyhetsbrev, eller när du accepterar alternativt tar del av ett erbjudande, så registrerar vi ditt namn och den e-postadress som vi kommer att kontakta dig på.

Du kan välja att inte få nyhetsbrev och reklam från oss genom att följa anvisningarna tillhandahållna i våra e-postutskick. Om du väljer bort det så kan vi fortfarande skicka ut ej marknadsföringsrelaterade mail, till exempel e-postmeddelanden med information gällande ditt konto.

  1. Vid kontakt med oss

Vi har rätt att registrera och lagra information om dig när du kontaktar vårt supportteam för hjälp och information om webplatsen.

Delning av personuppifter med tredje part

  1. Den här sidan byter eller delar inte din information med någon, den överför heller inte känslig data till tredjepartsföretag och avslöjar aldrig dina lagrade personuppgifter, med undantag av det som anges här i sekretesspolicyn, samt det som kan komma att krävas i enlighet med gällande lag.
  2. Vi strävar efter att samarbeta med företag som tillhandahåller tjänster, lösningar och kampanjer som vi anser vara av värde och relevans för våra kunder, vilket innebär att vi kan komma att erbjuda dig denna typ av tjänster från externa företag.
  3. Webplatsen förbehåller sig rätten att tillhandahålla statistik om hur du använder den, om eventuell försäljning, inkommande och utgående trafik samt annan statistisk information relaterad till användandet av tredjepartssidor, detta utan att röja din identitet eller personliga uppgifter.
  4. Webplatsen har rätt att ge ut dina personuppgifter till sina dotterbolag och/eller närstående företag så länge det gäller legitima och giltiga affärsändamål.
  5. Vid sammanslagning, omorganisering eller försäljning av sajten så kan vi komma att överföra lagrad personlig samt icke-personlig information till relevanta tredje parter. I dessa fall informeras användaren i god tid innan det att personuppgifterna blir föremål för en annan integritetspolicy.
  6. Vi har rätt att släppa information gällande dig om vi skulle vara skyldiga att göra det enligt lag och/eller för att följa nödvändiga juridiska processer.
  7. Vi erbjuder ingen garanti mot användande av dina uppgifter av de tredjepartsidor som är länkade till och från denna sajt.

Ändringar

Svennecasinos förbehåller sig rätten att uppdatera och ändra sin integritetspolicy efter eget behov och behag. Vi hanterar och lagrar all den analysinformation och data som samlas in. Den typ av data vi samlar in hjälper oss att identifiera vad våra besökare är intresserade av och vad de dras till, vilket i sin tur gör det möjligt för oss att göra nödvändiga ändringar och uppdateringar. Dessa ändringar kan träda i kraft när som helst, så det rekommenderas starkt att ta sig en titt på https: //www.svennecasinos.com/integritets-policy/ lite nu och då, för att hålla sig informerad om vad som gäller.

Läs om våra rekommenderade Nätcasinon!